I morgen blir det fest på Prostneset i Tromsø når Viking Cruises skal døpe sitt nyeste cruiseskip Viking Sky.

«At Viking Cruises har valgt Nord-Norge og ishavsbyen til en slik seremoni er en den største anerkjennelsen cruisedestinasjonen Tromsø kan få» sier en stolt havnedirektør Halvar Pettersen.

Viking Sky skal være ferdig fortøyd på Prostneset kl 08.00 i morgen tidlig. Skipet med passasjerer og mannskap vil få en hyggelig mottakelse når de kommer. Rederiet har invitert hele Tromsø til å være med når Viking Sky skal døpes. Familiearrangementet starter på Prostneset kl 17.00 og er ferdig kl. 18.30.
Les mer om arrangementet og gratiskonserten her.

Selv om byggingen av den nye havneterminalen preger området, har de siste dagene vært preget av hektisk aktivitet med rydding, tildekking, klargjøring og montering av scener. Det er snart klart til fest på Prostneset.

Viking Cruises er et privateid rederi som består av Viking River Cruises og Viking Ocean Cruises. Norske Torstein Hagen grunnla rederiet i 1997 og er i dag er hovedaksjonær og styreleder i selskapet.

Viking Sky er det tredje i rekken av fire søsterskip; Viking Star (2015), Viking Sea (2016), Viking Sky (2017) og Viking Sun (2017). Alle skipene er 230 meter lang og har kapasitet til 930 passasjerer.