Arbeidene på Prostneset går fremover, både Terminalen og Sjøsiden er kommet opp, mens Amundsengården er under oppføring.

Dåp av Viking Sky
Som en av Norges største cruisedestinasjoner er vi stolt over at rederiet Viking Cruises har valgt Tromsø og Prostneset som arena når de 22. juni skal døpe deres nyeste skip «Viking Sky». Mer informasjon om dette blir sendt ut av arrangøren.

Byggene
Det pågår nå arbeid med å montere fasadeplater og takdekking på Terminalen og Sjøsiden, mens Amundsengården er under oppføring og enda en etasje skal på plass. Vi synes det er kjekt å se hvordan byggene tar form og uttrykket blir tydelig. Utvendig skal både Terminalen og Sjøsiden være mer eller mindre ferdig før 20. juni, slik at vi gir et godt inntrykk når «Viking Sky» skal døpes.

Uteområder
Opparbeidelse og bearbeiding av uteområdene vil starte nå i vår og pågå utover sommeren. De store arbeidene som vil påvirke nabolaget og øvrig trafikk i områdene er gravearbeidene som nå er startet ned fra Storgata. Det skal graves helt ned til anleggsområde og dette vil pågå frem mot fellesferien. Klikk her for mer informasjon om pågående og planlagte gravearbeider

Webkamera
Se våre webkamera fra Prostneset, Ishavshotellet og Breivika.