Spennende tider i Tromsø Havn! Nå trenger vi fagarbeider, byggkoordinator og arkivkonsulent.

Søknadsfrist: 10.11.2019.


Fagarbeider, teknisk avdeling

Har du lyst på en variert og utfordrende arbeidshverdag hvor driftsoppgavene må tilpasses havneaktiviteten, årstid og pågående prosjekter? Hvor ensformighet ikke er et tema?   Tromsø Havn søker engasjert, positiv og arbeidsom kandidat til fast stilling som fagarbeider hos teknisk avdeling. En stor fordel med teknisk interesse og kompetanse. Du blir en del av teknisk som ligger under maritim avdeling. Teamet består i dag av teknisk leder, teknisk koordinator og fem fagarbeiderstillinger. Teknisk opererer havnens maskinelle utstyr som i dag er havnekran, hjullastere, containertruck, lett lastebil og båt. Andre oppgaver kan være leveranse av vann og renovasjon. Vi utfører inspeksjonsrunder, vedlikehold av det maskinelle samt bygg, kai, flytebryggeanlegg og øvrig infrastruktur. I vintersesongen utføres også snørydding både maskinelt og manuelt. Teknisk utfører mindre prosjekter hvor omfanget varierer ut i fra kapasitet og kompetanse.

Søknadsfrist: 10.11.2019. Les mer og søk her.


Byggkoordinator, eiendomsavdelingen

Eiendomsavdelingen hos Tromsø Havn lyser ut stilling som byggkoordinator (driftsleder). Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, ansvarsfull og evner å jobbe selvstendig.   Stillingen er en nyopprettet fast heltidsstilling. Eiendomsavdelinga har fem årsverk. Avdelingen jobber blant annet med administrasjon og oppfølging av utleie på eiendommer og bygningsmasse som foretaket eier. Dette innebærer også FDV, vedlikeholdsplaner og annen dokumentasjon. Din rolle vil være å gjennomføre tilsyn, utføre vedlikeholdsoppgaver og ha daglig kontakt med kunder, leverandører og samarbeidsparter. Det vil være muligheter for å påvirke egen arbeidshverdag, og stillingen innebærer stor grad av selvstendighet. Samtidig jobber du tett opp mot interne ressurser i egen avdeling så vel som på tvers av avdelingene i Tromsø Havn. Byggkoordinator(driftsleder) rapporterer til bygg og anleggskoordinator.

Søknadsfrist: 10.11.2019. Les mer og søk her.


Arkivkonsulent i 50 % vikarstilling

Vi har ledig en midlertidig vikarstilling i 50 % stilling, og søker derfor etter en dyktig arkivkonsulent som kan ivareta arkivoppgavene i Tromsø Havn.

Arkivkonsulenten er en del av økonomiavdelingen og du rapporterer til økonomi- og administrasjonsleder.

Hovedarbeidsoppgaver

 • Daglig driftsoppgaver
 • Rådgivning, opplæring og brukerstøtte til ansatte
 • Bidra til å sikre at arkivfaglige arbeider er i tråd med gjeldende lovverk

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

 • Erfaring fra arbeid med offentlig arkiv
 • Erfaring og bruk av elektroniske arkivløsninger
 • Fordel med kjennskap til ESA
 • God digital kompetanse
 • Kommuniserer tydelig og er god til å prioritere
 • Strukturert og systematisk
 • Initiativrik og evne til å bygge gode relasjoner
 • Tar ansvar på tvers av fag og organisasjonsgrenser

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser, kompetente medarbeidere og et godt arbeidsmiljø.

Kontaktinformasjon

Aashild Forseth, økonomi- og administrasjonsleder, 958 33 612.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes adm@tromso.havn.no.

Søknadsfrist: 10.11.2019.