Marte Stavrum Brendskag, økonomikonsulent

Marte er 28 år, født og oppvokst i Ås kommune,  utenfor Oslo.  Hun har jobbet i Tromsø Havn som økonomikonsulent siden januar 2018. Fra før har hun erfaring fra å jobbe med økonomi ved Jula Norge.  Marte har to bachelorgrader: økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Oslo og kulturledelse fra BI.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg?

Som økonomikonsulenten har jeg arbeidsoppgaver knyttet til økonomi, regnskap og administrasjon. Mye av arbeidet handler om kostnadskontroll, økonomistyring og rapportering. Jeg har også ansvar for lønnskjøring.

Hvorfor søkte du på jobb i Tromsø Havn?

Jeg ønsket å flytte til Tromsø fordi kombinasjonen av hav, snø og bratte fjellsider er magisk. Tromsø er et eldorado for toppturentusiaster, så valget var ganske enkelt. Jeg søkte på Finn.no på ledige stillinger og fant stillingsannonsen hvor Tromsø Havn søkte etter økonomikonsulent.

Hva var ditt første møte med Tromsø Havn?

Jeg besøkte Tromsø da jeg hadde bestemt meg for å flytte til byen. Det var helt fantastisk vær – fjellene, byen og havna viste seg fra sin beste side.

Hva er det beste med å jobbe i Tromsø Havn?

Jeg vet at den jobben jeg gjør betyr noe og utgjør en forskjell i bedriften som helhet. Jeg liker også at jeg har mange kolleger på min alder. Vi tilbringer tid sammen både på jobb og fritiden. Tromsø Havn har medarbeidere i alle aldre – en kombinasjonen av alder og erfaring tror jeg gir gode resultater.

Beskriv kulturen i Tromsø Havn?

Kulturen er uformell, men vi er profesjonelle når vi må. Vi inkluderer hverandre og bryr oss.

Har du noen tips til de som vil søke/starte en karriere i Tromsø Havn?

Tør å søke på stillinger! Det er alt for mange som lar vær å søke fordi de ikke tror de er kvalifisert. Vær deg selv! I Tromsø Havn er det plass til mange forskjellige mennesker.